Delta Quest – Program Team Building Danube Delta Resort

Delta Quest program de team building in Delta DUnarii

Grup de minim 20 persoane | Perioada recomandata: 1 iunie – 30 septembrie

Durata program: 3 zile/2 nopti

Program desfasurat zona de terasa a Deltei, in localitatile Murighiol, Dunavat sau Baltenii de Sus

Localizare

Zona de terasa a Deltei ce se intinde de la Tulcea pana la Dunavat, pe malul bratului Sf Gheorghe ne ofera posibilitatea accesului direct cu masina.

Descriere Generala

Pe parcursul celor 3 zile de desfasurare, programul imbina armonios specificul turistic al Deltei cu activitati special create de noi, bazate pe particularitatile locale.

Vom face excursii minunate in locuri deosebite ale Deltei, ne vom “juca” si vom invata lucruri noi, vom da curs provocarilor si, bineinteles, nu vom uita sa ne distram si sa ne simtim cat se poate de bine intr-un program extrem de antrenant si deosebit!

Vom incununa zilele petrecute aici prin realizarea unei opere de arta in care fiecare isi va aduce o contributie, ajutandu-ne sa constientizam inca o data rolul personal si contributia fiecarui mebru in succesul echipei.

Descriere Program
Bine te-am gasit, Delta Dunarii!
Delta Dunarii

Plecam din Bucuresti spre Murighiol. Ajunsi la destinatie, suntem intampinati de reprezentantii locatiei in stil traditional deltaic, urmand sa ne cazam.

Ni se prezinta atractiile Deltei: flora, fauna, curiozitati, informatii despre trasee turistice, excursii, pescuit, activitati traditionale (30 – 45 minute).

14:30 Servim pranzul

Dupa amiaza ne relaxam in cadrul locatiei, la piscina, in zona de activitati sau la o partida de pescuit. Pe inserat suntem invitati la o cina traditional pescareasca, iar pentru cei mai aventurosi lansam provocarea unei petreceri la piscina!

Aventura in Delta – The Big Picture!

08:00 – 09:00 Servim micul dejun

Incepem Aventura!

Traseul pe care il vom parcurge este: Murighiol – Uzlina – Isac – Isacova – Canal Litcov – Canal Caraorman – Lac Puiu – Lac Rosu – Rosulet – Canal Busurca – Garla Imputita – Sulina (si inapoi Sulina – Crisan – Murighiol). Este un traseu superb care permite cunoasterea tuturor celor 3 zone mari ale Deltei, plecand din zona de terasa, parcurgand zonele centrale ale Deltei si ajungand la Sulina, una dintre gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra. Vom iesi in larg si, daca suntem norocosi, ne vom bucura de acompanierea delfinilor. Traseul ne va face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice dar si cu adevarata salbaticie a Deltei.

Program Delta Dunarii

Programul vizeaza atat stimularea competitivitatii cat si lucrul in echipa, initiativa, comunicarea si orientarea catre rezultate, componente care asigura succesul oricarei organizatii. Obiectivul fiecarei echipe este sa concureze cu celelalte echipe, sa colaboreze, sa acumuleze puncte/indicii si sa creeze relatii intre indivizi si cu restul echipelor. Astfel ca, echipele vor trece printr-o succesiune de probe specifice Deltei, vor colecta diverse obiecte/indicii interactionand cu facilitatorii si cu localnicii, vor indeplini sarcini provocatoare si distractive si vor rezolva enigme interesante intr-un timp dat. Fiecare proba si sarcina efectuata, fiecare obiect colectat si enigma rezolvata contribuie in realizarea obiectivului final. Programul se desfasoara pe parcursul intregii zile, are ca punct de plecare Murighiol si destinatie finala Sulina.

Pe parcursul programului de vom opri in diferite locuri minunate ale Deltei, ne vom bucura de natura si vom intra in diverse competitii. Vor fi probe legate de specificul Deltei precum navigatia in Delta sau procurarea hranei, concursuri de pescuit si multe alte probe surpriza. Vom invata tainele pescuitului de la locali si vom obtine diferite indicii necesare atingerii misiunii finale. Obiectivul final se va materializa pe plaja la Sulina unde prin contributia intregii echipe vom realiza o amintire frumoasa legata de eveniment, ce ne va ramane peste ani.

Mai multe detalii despre program se vor obtine la cerere!

Vom servi o gustare pescaresca pregatita in natura de “oamenii baltii”, apoi un pranz marinaresc pe plaja din Sulina

Pe inserat vom reveni la locatie incantati de farmecul unei zile pline in Delta Dunarii.

20:00 Cina de La Revedere – se poate servi in restaurant sau la piscina si se poate extinde cu petrecere la piscina.

Ziua 3

Servim micul dejun, ne luăm rămas bun și plecăm spre Bucuresti.

Ne despartim cu greu de frumusetea si salbaticia Deltei, ramanem cu amintirile frumoase si poate, de ce nu, cu gandul de reintoarcerii!

Memorii si schimb de impresii la sediul vostru, dupa experienta petrecuta impreuna.

Rememoram cele traite si stabilim un plan de dezvoltare continua.

Trecem la alt nivel in anul urmator.

TARIFE

Danube Delta Resort , loc in camera standard cu mic dejun inclus (bungalow-uri, vila Mario, vila Irina, hotel plutitor GG Gociman).
  PERIOADA
(euro/persoana/noapte)
  3 apr – 3 iul 4 iul – 7 sept 8 sept – 16 nov
Loc in camera dubla 33 € 39 € 33 €
A III -a, IV-a pers 10 € 10 € 10 €
Loc in camera single 63 € 73 € 63 €

PACHETUL INCLUDE

TVA si toate taxele

Asistenta turistica permanenta

Cazare loc in camera dubla

Produse cosmetice

Mese in regim pensiune completa (intrare pranz, iesire mic dejun). Preparate peste sau non-peste.

Gustare pescareasca si pranz marinaresc ziua 2

Excursia de o zi in Delta Dunarii la Sulina si retur

Activitati team building cu traineri / facilitatori / asistenti / ghizi

ALTE TARIFE OPTIONALE ORIENTATIVE

Facilitatori / traineri specializati pentru livrarea programelor de Team Building: de la 45 euro / persoana

Noutatea anului 2018!!! Dezvoltare personala si profesionala prin Al Ferasa – stiinta si arta de a te uita profund la ceva pentru a vedea ceea ce se afla dincolo de aparente!
Programul de team building se poate imbina armonios cu un workshop extrem de util in dezvoltarea atentiei, intuitiei si intelegerii in profunzime a unor elemente evidente, dar pe care le ignoram in viata de zi cu zi.
Al Ferasa ne ofera instrumentul pentru intelegerea in profunzime a personalitatii umane si ne introduce în arta deductiei pe care fiecare dintre noi o putem dezvolta prin perseverenta si dedicare.
Program extrem de util in dezvoltarea abilitatilor de comunicare, influentare, negociere si vanzare, intelegerea interlocutorului, luarea deciziilor, coordonare si management, selectie si recrutare.
Tariful porneste de la 900 Euro per grup si variaza in functie de dimensiunile grupului si numarul de traineri implicati.

Batal la protap: 300 € / grup;

Supliment brunch ultima zi: 10 € / pers.

DJ, MC: 300-500 €

Ansamblul artistic al rusilor – lipoveni Mila 23: 300 € / grup;

Ansamblul artistic al ucrainienilor, Crisan: 200 € / grup;

Dansatori: 200 €

Band live: 200 €

Servicii foto: 200 €

Filmare de la sol si cu drona + montaj: 600 €

Traineri, specialisti si coordonatori program;

Intocmirea profilului psihologic, fise de aptitudini, alte informatii utile despre participanti;

Ambarcatiuni de lux cu conducatori la dispozitie;

Transfer cu avionul sau elicopterul;

Zbor cu elicopterul, motodeltaplanul sau avioane usoare deasupra Deltei;

Masaj de Relaxare

Demonstratii de gatit;

Preparate culinare de exceptie, icre negre, icre de manciuria, preparate vanatoresti;

Degustari de vinuri;

Povestea vinului, cognacului, de-ale somelierilor;

Ansambluri traditionale sau formatii (cantareti);

Dansatori;

Lectii de dans;

Invitati de onoare, formatii artistice;

Alte servicii VIP.