“Simphonia Deltei” restaurant din mijlocul deltei Dunarii iti propune preparate traditionale din “peste proaspat si salbatic” cum numai in inima deltei gasesti, pregatite dupa retete pescaresti de sute de ani. Daca ajungi in Delta, gastronomioa locala este unul dintre motive, asa ca nu rata prepatare pescaresti de top: Bors de peste facut la ceaun pe pistriostrie, facut din “bogatie, nu ciorba de peste facuta din saracie”, Storceag de sturion, dupa reteta babcii Jena de la Sfantu Gheorghe, Crap in solzi la Portap, Saramura lipoveneasca de crap, Plachie haholeasca de somn, Peste copt pe plita sau peste prajit la ceaun, Salata pescareasca cu stiuca sarata, Lipii lipovenesti coapte pe plita….Si daca peste de delta nu este pe gustul tau, iti pregatim preparate din porc, pui, vita,berbecut, fructe de mare, paste si salate unde Sabiile Asado Barbeque sau Letchona sunt vedete….
Chef meniu sau a la carte?
Poti alege Chef meniu cina cu live cooking precum “Festinul Atamanului Sef” sau cina ” Asado Barbeque” .
Sau poti comanda din meniul a la carte preparate peste, porc, pui, berbecut, fructe de mare, paste, salate…………
Tarife Chef Meniu:
- pranz: 16 euro per pers. Include ciorba/supa/bors, fel de baza peste/non peste, desert.
- cina standard: 16 euro per pers, include fel de baza peste/fel de baza non peste si desert.
- cina speciala cu live cooking: 25 euro per pers, include gustari peste/non peste, fel de baza peste/fel de baza non peste si desert


Ce preparate fara peste pot servi in Delta la Danube Delta Resort?
Atat in “Chef meniu” inclus in ofertele de cazare, cat si in meniul a la carte al restaurantului “Simphonia Deltei” din cadrul Danube Delta Resort, pentru cei care nu doresc preparate traditionale din peste se ofera preparate din: pui, porc, vita, berbecut, paste, salate, fructe de mare, meniu de copii.
Mic dejun Danube Delta Resort, Delta Dunarii, restaurant “Simphonia Deltei”