Grup de minim 20 persoane | Perioada recomandata: 1 mai – 30 septembrie
Programul reprezinta o “injectie” de distractie, o “cura” de voie buna de 3 zile petrecute intr-un cadru mirific, in Delta Dunarii. Ne vom redescoperi, ne vom destresa, ne vom distra si vom spune ca: “ce se intampla in Delta, ramane in Delta”.
Vom avea un program presarat de surprize, care imbina relaxarea cu momente pline de adrenalina, activitati individuale si de grup, muzica buna si distractie cat cuprinde!
Excursia se adreseaza companiilor care isi doresc sa le ofere angajatilor sau partenerilor posibilitatea de a evada din peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane, de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte, prin alternativa unui weekend senzational de distractie si relaxare in Delta Dunarii.
FEEL ALIVE PARTY O pretrecere de neuitat in inima Deltei Dunarii
16:00 ( orientativ) Ne intalnim la Murighiol in parcarea Marix.
Ciocnim primele shot-uri, sa ne facem curaj si sa intram in atmosfera.
16:30 Ne imbarcam pentru Crisan.
Calatorim pe apa spre Crisan: Murighiol – Dunarea Veche –Uzlina – canal Uzlina – lac Isac – Isacova – canal Litcov – canal Ceamurlia – canal Caraorman – brat Sulina – Crisan. Durata: aproximativ 1h. (Durata poate varia in functie de opririle efectuate pentru poze si admirarea frumusetilor Deltei). *Acest transfer este recomandat intrucat echivaleaza cu o excursie in zona dintre bratul Sfantul Gheorghe si Sulina. Nu putem ajunge la locatie fara sa primim”Botezul baltii!” In aceasta excursie veti face cunostinta cu coloniile de lebede si pelicani, starci, egrete, cormorani, rate salbatice etc., dar si cu adevarata salbaticie a Deltei. Aparatele de fotografiat sau camerele video nu ar trebui sa va lipseasca. **Optional, pe traseu se poate face o oprire la o coliba pescareasca pentru a servi pranzul in natura.17:30 Debarcarea la Crisan, unde suntem intampinati cu muzica si voie buna, cu sampanie si……
Paine, Sare si Icre! De ce Pâine, Sare si Icre? Pâinea simbolizează viața, iar sarea e semnul legăturilor prețioase, inalterabile, durabile. „Pâinea și sarea, elementele indispensabile pentru susținerea traiului zilnic, în abstracțiunea ideal-metaforică, simbolizează în lumea sufletească a poporului nostru sanctuarul familiar, armonia indisolubilă a vieții conjugale”, scria la începutul secolului trecut profesorul Gh. F. Ciaușanu în lucrarea „Superstițiile poporului român”. Icrele simbolizeaza forta vietii, energie, renastere, harul lui Dumnezeu! De aceea te intampinam cu Paine, Sare si Icre, semne de prietenie, bucurie, rodnicie, belșug, puritate, energie, renastere! Pentru ca ne dorim sa Simti ca Renasti, sa simti ca Traiesti, sa simti si sa spui Mai Vreau si iar mai Vreau! Apoi ne cazam.Gata incalziti, dar nu inainte de a primi botezul baltii, suntem invitati la o splendida excursie la Apus continuata cu o petrecere in barci. Excursie la Apus in Delta Dunarii cu petrecrere in barci, recomandata a se realiza cu ambarcatiuni de agrement SUP-uri si caiace. Excursie pe Salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23, recomandata a se realiza spre seara pentru a putea admira un splendid apus de soare in Delta Dunarii ascultand clipocitul pestilor si ciripitul pasarilor! Pe lacurile si canalele din imprejurimi: Bogdaproste – Trei Iezere – La Amiaza – Miazazi – Miazanoapte – Cazanele – Eracle – Mila 23 – Dunarea Veche; (zona de Delta cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Chilia) cu vizitarea localitatii – sat pescaresc, locul de origini al renumitului canotor Ivan Patzaichin. Aparatele de fotografiat si camerele video nu ar trebui sa va lipseasca! Intre doua fotografii si o degustare din fructele baltii (ciulinii), pe traseu se va face un popas pentru cei care doresc sa se initieze in pescuitul la biban, rosioara sau caras (oprire 1h). Cel mai mare peste si cea mai interesanta fotografie, vor fi premiate corespunzator. Turistii au la dispozitie momeli si ustensile pentru pescuit (optional cost suplimentar) Si Petrecerea in barci poate sa inceapa pentru ca ne pregatim de …… Cina “Festinul Atamanului Sef” urmata de “Holi-Petrecerea Culorilor” Tinuta recomandata: orice alb. Si daca nu ai, te imbracam noi😊 “Holi-Petrecerea culorilor”- inspirate din renumitul festival Indian al culorilor, Holi, care semnifica sfarsitul iernii si inceputul primaverii, onorand triumful binelui asupra raului, celebrarea iubirii si a unitatii. Cina peste Festin-ul Atamanului Sef Crap Afumat la protap, Scrumbie pe tepusa, Stavrida de Marea Neagra coapta pe tabla Carnati de peste, Cartofi copti in jar, Ceapa coapta, Rosii si adei copti, ciuperci Sos de lamaie, Sos de usturoi, Sos pescaresc Mamaliga coapta, Paine aperitiv si Paine maturata de casa Fructe la gratar cu inghetata si sosurile preferate ale Atamanului Sef Cina carne Festin Sabii Asado Barbeque Muschi de vita, Coaste de vitel, Muschiulet de porc, Coaste de porc, Carnati de casa afumati Empanadas cu carte de vita si branza, chimichuri de casă și salsa criolla Cartofi copti in jar, Ceapa coapta, Rosii si adei copti, ciuperci Mamaliga coapta, Paine aperitiv si Paine maturata de casa Fructe la gratar cu inghetata si sosurile preferate ale atamanului chef Cina Festin Vegan Humus cu pasta de susan, icre de soia cu ceapa, salata a la russe cu maioneza vegana Pateu cu ciperci; rosii umplute cu mix seminte; paine aperitiv; Tofu la grătar cu legume; paine maturata; Fructe la gratar cu sirop de artar; Asado Barbeque si el prezent in Top 10, cele mai buna mancaruri din lume, considerat un simbol al gastronomiei și culturii argentiniene, asado (lit. friptură; prăjit) este mult mai mult decât o simplă masă. În Argentina, Chile, Uruguay, Paraguay și într-o serie de alte țări din America de Sud, este atât un eveniment culinar, cât și social la care participă prietenii și familia pentru a împărtăși bucuria gătitului în aer liber. Cum toti turisti care ne viziteaza devin prietenii nostri, am considerat oportun sa impartasim cu ei aceasta experienta culinara desavarsita. “Holi-Petrecerea culorilor”- inspirate din renumitul festival Indian al culorilor, Holi, care semnifica sfarsitul iernii si inceputul primaverii, onorand triumful binelui asupra raului, celebrarea iubirii si a unitatii. Petrecerea începe cu un foc de tabără in care aruncam simbolic biletele cu tot cee ace a fost rau pentru noi.. Acest ritual implică arderea lucrurilor rele pentru a comemora triumful binelui asupra răului. Ne adunam in jurul focului, cantam si dansam, ne distram. Inarmați cu culori uscate sub formă de pudră și baloane umplute cu apă, pe care le primim de la organizatori, ne aplicăm culori vibrante pe fețele celuilalt, ne udăm jucăuș cu apă colorată și facem schimb de felicitări și dulciuri. Atmosfera este plină de râsete, muzică și dans. Si petrecerea colorata continua, cat ne tine, pem terasa sau la piscina😊Suntem in octombrie, piscina este incalzita la 28 grade! Ne-am bucura de invitati curajosi, care abia asteapta sa incerce experiente deosebite! Petrecerea va fi acompaniata de licori bahice care sa ne sustina energia si voia buna.
09:00-10:30 Mic dejun tip bufet
11:00-14:00 Petrecerea continua, “in barci si pe langa…”, in barci mai lente sau mai rapide, in caiac, pe SUP sau pe colac… distractia abia incepe.
Propunere excursie la Sulina cu vizitarea Gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra si plimbarea pe mare in cautarea delfinilor. Daca vremea permite, o baie in largul marii alaturi de un shoot la botu’ apei, ne vor pregati pentru o noua zi de party.14:00-15:30 Ne reintoarcem sa degustam borsul pescaresc, nu inainte de a incerca un nou shot de tarie, ca doar pestele nu poate sa inoate pe uscat
Servim borsul de peste urmat de “Mancarea Atamanului Sef ”, iar la desert, “fructul pasiunii” pentru distractie bineinteles. Borsul pescaresc este facut la ceaun pe pirostrie pregatit sa fie degustat. Petrecaretii sunt invitati sa participe la pregatirea si degustarea borsului de peste, dar…., doar dupa ce arata ca au devenit oameni ai baltii si sunt in stare sa dea peste cap cateva shot-uri de „rachie” si cand localnicii spun peste, inseamna tot pestele Deltei, deodata! Pentru ca gustul formidabil al borsului pescaresc il da tocmai varietatea de peste care se fierbe in ceaun. Neaparat in ceaun pe pirostrie! Si neaparat proaspat!
In Delta borsul se mananca cu un dichis local: se scoate pe un platou pestele cu legume si se serveste obligatoriu cu pasta de usturoi (nu cu mujdei „zeama lunga”) si otet. Abia cand esti bine satul, se serveste in blide zeama deasa si datatoare de viata. Si la borsul pescaresc nu se poate servi altceva decat palinca sanatoasa…ca sa-ti stimuleze digestia. Alaturi de acesta, la fel de baza ne rasfatam cu ” Jambonul Atamanului Sef”.
16:30 Incepem petrecerea cu spuma la piscina, voi va aduceti doar costumele de baie, de restul …., ne ocupam noi! Cina o vom servi cand vom dori, in restaurant sau la piscina
Cina de La ReVedere cu Wild Party … Feel Alive!
Va invitam la cina imbracati cat mai salbatic😊Atitudinea si tinuta wild sunt obligatorii😊 Cina peste Salata pescareasca de icre, Chifetele de peste, Asortiment de peste afumat si marinat, peste sarat Rulada de peste in aspic , Hamsie prajita Lipii lipovenesti cu zacusca de peste, bruschete cu pateu de peste, Saramura de peste cu mamaliguta Cinammon Rolls Cina non peste sambata Rulada de porc cu vita preparata in casa, icre de branza Piroste cu cartofi si carne, Salata de ciuperci cu maioneza, zacusca de ciuperci Pogaci cu jumeri; Chiftele dobrogene; Lechona (porc de lapte umplut) Paine aperitiv, paine maturata de casa, paine batuta Cinammon Rolls Letchona Columbiana, desemnata cel mai bun fel de mancare din lume 2024/2025 conform TasteAtlas, depasind Picanha Braziliana sau Asado Argentina, este preparat dupa reteta traditionala, dar folosind ingrediente din zona Dobrogei. Ingredientul vedetă al lechonei este un porc de lapte întreg, al cărui interior este scos complet și apoi umplut cu carne marinată și mazăre despicată. Carnea este marinată într-un amestec de ceapă verde, usturoi și condimente, precum chimen, piper negru sare si boia de ardei. Porcul umplut se gătește și se prăjește într-un cuptor pentru aproximativ 12 ore. Speram ca Lechona sa fie preparatul potrivit la un Wild Party😊 Seara nu o putem incheia fara un pahar de sampanie alaturi de tortul casei oferit de personalul hotelului. Despre petrecere nu va putem povesti intrucat nu ar mai fi surpriza. Nu vor lipsi: festivitatea de premiere, sampania si tortul casei oferit de personalul hotelului.Si petrecerea continua … Feel Alive!
9:30 – 12:00 Brunch cu ciorba de potroace.
Ne trezim cu greu dupa o noapte dupa o noapte de pomina, pe care incercam sa o reconstituim impreuna cu ceilalti petrecareti
13:00 Ne urnim usor-usor spre Murighiol… si parca am mai sta…
14:00 Sosire la Murighiol si plecarea spre casa cu un bagaj de minunate noi amintiri si cu vorba: “ce se intampla in Delta, ramane in Delta”
TARIFE / PERSOANA / PACHET
de la 288 € – Hotel Plutitor, loc in camera dubla
de la 308 € – Vila Lotus, loc in camera dubla
de la 348 € – Bungalow Danube Delta Resort, loc in camera dubla
A treia persoana si a patra persoana cazata in camera: 198 €
PACHETUL INCLUDE
transport din Tulcea( Murighiol) spre Crisan si retur;
2 nopti de cazare in functie de tipul de camera ales;
excursie pe salba de lacuri cu petrecere in barci si “pe langa barci”;
excursie la Sulina cu iesirea pe mare;petrecere cu spuma la piscina incalzita;
pranz pescaresc pregatit si servit pe malul apei ziua 2;
Cina ” Festinul Atamanului Sef” cu Holi Petrecrea Culorilor -ziua 1; Cina ” La ReVedere” cu Wild Party” – ziua 2;supradoza in “injectia de distractie”
Optional, pachetul poate fi prelungit cu o noapte, incepand de la 43 euro (pret ce include cazare cu pensiune completa). Se pot organiza si pentru aceasta zi, contra cost, excursii in Delta sau jocuri de team building.
In functie de bugetul si preferintele turistilor, tarifele, programul, activitatile si obiectivele urmarite pot fi modificate.
Pentru rezervari sau alte detalii ne puteti contacta la rezervari@danube-delta-resort.ro | 0752 023 661 | Cerere Oferta