Feel Alive Party – program team building in Delta Dunarii

Feel Alive Party program de team building in Delta DUnarii

Grup de minim 20 persoane | Perioada recomandata: 1 mai – 30 septembrie

Programul reprezinta o “injectie” de distractie, o “cura” de voie buna de 3 zile petrecute intr-un cadru mirific, in Delta Dunarii. Ne vom redescoperi, ne vom destresa, ne vom distra si vom spune ca: ce se intampla in Delta, ramane in Delta.

Vom avea un program presarat de surprize, care imbina relaxarea cu momente pline de adrenalina, activitati individuale si de grup, muzica buna si distractie cat cuprinde!

Excursia se adreseaza companiilor care isi doresc sa le ofere angajatilor sau partenerilor posibilitatea de a evada din peretii de sticla si beton, din ambuteiaje si claxoane, de a nu mai vedea rapoarte, statistici, vanzari, bani si iar bani, planuri si tinte, prin alternativa unui weekend senzational de distractie si relaxare in Delta Dunarii.

FEEL ALIVE PARTY
O pretrecere de neuitat in inima Deltei Dunarii

16:00 Strangerea grupului la Tulcea – pontonul din fata hotelului Delta

Ciocnim primele shot-uri, sa ne facem curaj si sa intram in atmosfera

16:30 Ne imbarcam pentru Crisan

17:30 Debarcarea la Crisan, unde suntem intampinati cu muzica si voie buna, cu sampanie si tarte cu icre! Gata incalziti, dar nu inainte de a primi botezul baltii, suntem invitati la o „claca pescareasca”- Live Cooking.

Oamenii baltii va vor face demonstratii de curatat si gatit peste in natura. Nimic nu se compara cu pestele proaspat prins, copt pe tabla transformat in saramura la „botu baltii”. In acordurile muzicii cu specific, si intre doua „ povesti pescaresti” va invitam sa va gatiti „peste pe saslac” degustand din bogatiile necunoscute ale Deltei si Marii.

Bauturile sunt FREE! Nu lipsesc cantaretii locali, accesoriile pentru petrecere, precum si batalul la protap! Batalul se va pregati la protap in fata turistilor si va fi servit la focul de tabara. Acesta va fi invartit de catre un bucatar timp de 12 ore, dupa ce in prealabil a stat la bait 24 h, si va fi impanat si flambat in fata turistilor, care il vor degusta la focul de tabara.

Si petrecerea continua… in restaurant, pe pajiste sau la piscina…!

„Tinuta pescareasca este obligatorie”– atat pentru barbati cat si pentru femei, iar daca nu o aveti, va costumam noi.

Suntem in octombrie, piscina este incalzita la 32 grade! Ne-am bucura de invitati curajosi, care abia asteapta sa incerce experiente deosebite! Petrecerea va fi acompaniata de licori bahice care sa ne sustina energia si voia buna.

09:00-10:30 Mic dejun tip bufet

11:00-14:00 Petrecerea continua, “in barci si pe langa…”, in barci mai lente sau mai rapide, in caiac, pe SUP sau pe colac… distractia abia incepe.

14:00-15:30 Ne reintoarcem sa degustam borsul pescaresc, nu inainte de a incerca un nou shot de tarie, ca doar pestele nu poate sa inoate pe uscat

Servim borsul de peste urmat de “Mancarea Atamanului Sef ”, iar la desert, “fructul pasiunii” pentru distractie bineinteles. Borsul pescaresc este facut la ceaun pe pirostrie pregatit sa fie degustat. Petrecaretii sunt invitati sa participe la pregatirea si degustarea borsului de peste, dar…., doar dupa ce arata ca au devenit oameni ai baltii si sunt in stare sa dea peste cap cateva shot-uri de „rachie” si cand localnicii spun peste, inseamna tot pestele Deltei, deodata! Pentru ca gustul formidabil al borsului pescaresc il da tocmai varietatea de peste care se fierbe in ceaun. Neaparat in ceaun pe pirostrie! Si neaparat proaspat!

In Delta borsul se mananca cu un dichis local: se scoate pe un platou pestele cu legume si se serveste obligatoriu cu pasta de usturoi (nu cu mujdei „zeama lunga”) si otet. Abia cand esti bine satul, se serveste in blide zeama deasa si datatoare de viata. Si la borsul pescaresc nu se poate servi altceva decat palinca sanatoasa…ca sa-ti stimuleze digestia.

16:30 Incepem petrecerea cu spuma la piscina, voi va aduceti doar costumele de baie, de restul …., ne ocupam noi! Cina o vom servi cand vom dori, in restaurant sau la piscina

Nu vom uita de festivitatea de premiere

Si petrecerea continua … Feel Alive!

9:30 – 12:00 Brunch cu ciorba de potroace.

Ne trezim cu greu dupa o noapte dupa o noapte de pomina, pe care incercam sa o reconstituim impreuna cu ceilalti petrecareti

13:00 Ne urnim usor-usor spre Tulcea… si parca am mai sta…

14:00 Sosire la Tulcea si plecarea spre casa cu un bagaj de minunate noi amintiri si cu vorba: ce se intampla in Delta, ramane in Delta

TARIFE / PERSOANA / PACHET

de la 169 € – loc la Cort

de la 199 € – Vila Irina, loc in camera tripla

de la 218 € – Hotel Plutitor, loc in camera dubla

de la 249 € – Vila Mario, loc in camera dubla

de la 268 € – Bungalow Danube Delta Resort, loc in camera dubla

A treia persoana si a patra persoana cazata in camera: 168 €

PACHETUL INCLUDE

transport din Tulcea( Murighiol) spre Crisan (loc de campare) si retur;

cina cu live cooking si cantareti locali ziua 1, pensiune completa ziua 2 si brunch cu ciorba de potroace in ziua 3,

excursie pe salba de lacuri cu petrecere in barci si “pe langa barci”;

petrecere cu spuma la piscina incalzita

bauturi racoritoare si alcoolice – free

supradoza in “injectia de distractie”