Perioada recomandata desfasurare program: 1 aprilie – 30 octombrie
Sosire la Crisan, sat pitoresc cu o pozitie deosebita– ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc din Delta Dunarii. Locatie recomandata atat pentru pescari, fotografi, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii.
– Cocktail de intampinare: suntem intampinati de reprezentantii hotelului echipati in tinute de protocol !
Suntem onorati sa va avem ca oaspeti si pentru ca ne Dorim sa Simti ca Renasti si Traiesti, pentru ca ne Dorim sa spui Mai vreau si iar Mai vreau,
Va intampinam cu Paine, Sare si Icre! De ce Pâine, Sare si Icre? Pâinea simbolizează viața, iar sarea e semnul legăturilor prețioase, inalterabile, durabile. „Pâinea și sarea, elementele indispensabile pentru susținerea traiului zilnic, în abstracțiunea ideal-metaforică, simbolizează în lumea sufletească a poporului nostru sanctuarul familiar, armonia indisolubilă a vieții conjugale”, scria la începutul secolului trecut profesorul Gh. F. Ciaușanu în lucrarea „Superstițiile poporului român”. Icrele simbolizeaza forta vietii, energie, renastere, harul lui Dumnezeu! De aceea te intampinam cu Paine, Sare si Icre, semne de prietenie, bucurie, rodnicie, belșug, puritate, energie, renastere! Pentru ca ne dorim sa Simti ca Renasti, sa simti ca Traiesti, sa simti si sa spui Mai Vreau si iar mai Vreau! Apoi ne cazam.Pranz: introducere in atmosfera deltaica, meniu peste, non-peste, vegetarian tip bufet sau set meniu.
Prezentarea detaliilor programului.
Pranz pescaresc pregatit in natura:
Optiuni de petrecere a dupa-amiezei:
Va propunem 2 excursii alternative:
Veniti de pe drum si vrem sa va rasfatam, asa ca, fie ca mancati peste sau nu, sunteti vegan sau nu, aceasta cina speram sa fie pe gustul dumneavoastra: Cina peste Festin-ul Atamanului Sef Crap Afumat la protap, Scrumbie pe tepusa, Stavrida de Marea Neagra coapta pe tabla Carnati de peste, Cartofi copti in jar, Ceapa coapta, Rosii si adei copti, ciuperci Sos de lamaie, Sos de usturoi, Sos pescaresc Mamaliga coapta, Paine aperitiv si Paine maturata de casa Fructe la gratar cu inghetata si sosurile preferate ale Atamanului Sef Cina carne Festin Sabii Asado Barbeque Muschi de vita, Coaste de vitel, Muschiulet de porc, Coaste de porc, Carnati de casa afumati Empanadas cu carte de vita si branza, chimichuri de casă și salsa criolla Cartofi copti in jar, Ceapa coapta, Rosii si adei copti, ciuperci Mamaliga coapta, Paine aperitiv si Paine maturata de casa Fructe la gratar cu inghetata si sosurile preferate ale atamanului chef Cina Festin Vegan Humus cu pasta de susan, icre de soia cu ceapa, salata a la russe cu maioneza vegana Pateu cu ciperci; rosii umplute cu mix seminte; paine aperitiv; Tofu la grătar cu legume; paine maturata; Fructe la gratar cu sirop de artar; Asado Barbeque si el prezent in Top 10, cele mai buna mancaruri din lume, considerat un simbol al gastronomiei și culturii argentiniene, asado (lit. friptură; prăjit) este mult mai mult decât o simplă masă. În Argentina, Chile, Uruguay, Paraguay și într-o serie de alte țări din America de Sud, este atât un eveniment culinar, cât și social la care participă prietenii și familia pentru a împărtăși bucuria gătitului în aer liber. Cum toti turisti care ne viziteaza devin prietenii nostri, am considerat oportun sa impartasim cu ei aceasta experienta culinara desavarsita. “Holi-Petrecerea culorilor”– inspirate din renumitul festival Indian al culorilor, Holi, care semnifica sfarsitul iernii si inceputul primaverii, onorand triumful binelui asupra raului, celebrarea iubirii si a unitatii. Petrecerea începe cu un foc de tabără in care aruncam simbolic biletele cu tot cee ace a fost rau pentru noi.. Acest ritual implică arderea lucrurilor rele pentru a comemora triumful binelui asupra răului. Ne adunam in jurul focului, cantam si dansam, ne distram. Inarmați cu culori uscate sub formă de pudră și baloane umplute cu apă, pe care le primim de la organizatori, ne aplicăm culori vibrante pe fețele celuilalt, ne udăm jucăuș cu apă colorată și facem schimb de felicitări și dulciuri. Atmosfera este plină de râsete, muzică și dans. Si petrecerea colorata continua, cat ne tine, pem terasa sau la piscina😊
Despre petrecere nu va putem povesti intrucat nu ar mai fi surpriza. Putem continua cu:07:00 – 09:00 Mic dejun tip bufet
Programul diminetii cuprinde timp alocat pentru:
Activitati de team building in Delta Dunarii:
Activitati in interiorul locatiei:
Pranz meniu peste, non-peste, vegetarian tip bufet sau set meniu.
Transfer catre Tulcea (durata 1h)
Ne despartim cu greu de frumusetea si salbaticia Deltei, ramanem cu amintirile frumoase si poate, de ce nu, cu gandul de reintoarcere…
Perioada recomandata desfasurare program: 1 aprilie – 30 octombrie
Sosire la Crisan, sat pitoresc cu o pozitie deosebita– ofera posibilitatea ca, in maxim o ora, sa ajungeti in orice loc din Delta Dunarii. Locatie recomandata atat pentru pescari, fotografi, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii.
– Cocktail de intampinare: suntem intampinati de reprezentantii hotelului echipati in tinute de protocol !
Suntem onorati sa va avem ca oaspeti si pentru ca ne Dorim sa Simti ca Renasti si Traiesti, pentru ca ne Dorim sa spui Mai vreau si iar Mai vreau,
Va intampinam cu Paine, Sare si Icre! De ce Pâine, Sare si Icre? Pâinea simbolizează viața, iar sarea e semnul legăturilor prețioase, inalterabile, durabile. „Pâinea și sarea, elementele indispensabile pentru susținerea traiului zilnic, în abstracțiunea ideal-metaforică, simbolizează în lumea sufletească a poporului nostru sanctuarul familiar, armonia indisolubilă a vieții conjugale”, scria la începutul secolului trecut profesorul Gh. F. Ciaușanu în lucrarea „Superstițiile poporului român”. Icrele simbolizeaza forta vietii, energie, renastere, harul lui Dumnezeu! De aceea te intampinam cu Paine, Sare si Icre, semne de prietenie, bucurie, rodnicie, belșug, puritate, energie, renastere! Pentru ca ne dorim sa Simti ca Renasti, sa simti ca Traiesti, sa simti si sa spui Mai Vreau si iar mai Vreau! Apoi ne cazam. Pranz: introducere in atmosfera deltaica, meniu peste, non-peste, vegetarian tip bufet sau set meniu. Prezentarea detaliilor programului.Optional: Pranz pescaresc pregatit in natura:
Optiuni de petrecere a dupa-amiezei:
Va propunem 2 excursii alternative:
Pe inserat va invitam la: Cina “Festinul Atamanului Sef” urmata de “Holi-Petrecerea Culorilor”
Cina “Festinul Atamanului Sef” urmata de “Holi-Petrecerea Culorilor” Tinuta recomandata: orice alb. Si daca nu ai, te imbracam noi😊 “Holi-Petrecerea culorilor”- inspirate din renumitul festival Indian al culorilor, Holi, care semnifica sfarsitul iernii si inceputul primaverii, onorand triumful binelui asupra raului, celebrarea iubirii si a unitatii.Veniti de pe drum si vrem sa va rasfatam, asa ca, fie ca mancati peste sau nu, sunteti vegan sau nu, aceasta cina speram sa fie pe gustul dumneavoastra: Cina peste Festin-ul Atamanului Sef Crap Afumat la protap, Scrumbie pe tepusa, Stavrida de Marea Neagra coapta pe tabla Carnati de peste, Cartofi copti in jar, Ceapa coapta, Rosii si adei copti, ciuperci Sos de lamaie, Sos de usturoi, Sos pescaresc Mamaliga coapta, Paine aperitiv si Paine maturata de casa Fructe la gratar cu inghetata si sosurile preferate ale Atamanului Sef Cina carne Festin Sabii Asado Barbeque Muschi de vita, Coaste de vitel, Muschiulet de porc, Coaste de porc, Carnati de casa afumati Empanadas cu carte de vita si branza, chimichuri de casă și salsa criolla Cartofi copti in jar, Ceapa coapta, Rosii si adei copti, ciuperci Mamaliga coapta, Paine aperitiv si Paine maturata de casa Fructe la gratar cu inghetata si sosurile preferate ale atamanului chef Cina Festin Vegan Humus cu pasta de susan, icre de soia cu ceapa, salata a la russe cu maioneza vegana Pateu cu ciperci; rosii umplute cu mix seminte; paine aperitiv; Tofu la grătar cu legume; paine maturata; Fructe la gratar cu sirop de artar; Asado Barbeque si el prezent in Top 10, cele mai buna mancaruri din lume, considerat un simbol al gastronomiei și culturii argentiniene, asado (lit. friptură; prăjit) este mult mai mult decât o simplă masă. În Argentina, Chile, Uruguay, Paraguay și într-o serie de alte țări din America de Sud, este atât un eveniment culinar, cât și social la care participă prietenii și familia pentru a împărtăși bucuria gătitului în aer liber. Cum toti turisti care ne viziteaza devin prietenii nostri, am considerat oportun sa impartasim cu ei aceasta experienta culinara desavarsita. “Holi-Petrecerea culorilor”– inspirate din renumitul festival Indian al culorilor, Holi, care semnifica sfarsitul iernii si inceputul primaverii, onorand triumful binelui asupra raului, celebrarea iubirii si a unitatii. Petrecerea începe cu un foc de tabără in care aruncam simbolic biletele cu tot cee ace a fost rau pentru noi.. Acest ritual implică arderea lucrurilor rele pentru a comemora triumful binelui asupra răului. Ne adunam in jurul focului, cantam si dansam, ne distram. Inarmați cu culori uscate sub formă de pudră și baloane umplute cu apă, pe care le primim de la organizatori, ne aplicăm culori vibrante pe fețele celuilalt, ne udăm jucăuș cu apă colorată și facem schimb de felicitări și dulciuri. Atmosfera este plină de râsete, muzică și dans. Si petrecerea colorata continua, cat ne tine, pem terasa sau la piscina😊
Despre petrecere nu va putem povesti intrucat nu ar mai fi surpriza. Putem continua cu:07:00 – 09:00 Mic dejun tip bufet
Programul diminetii cuprinde timp alocat pentru:
Activitati de team building in Delta Dunarii:
Activitati in interiorul locatiei:
Pranz meniu peste, non-peste, vegetarian tip bufet sau set meniu.
Propunere: pranz pescaresc pregatit in natura:
Putem descoperii traditiile, obiceiurile si cultura lipovenilor din satul pescaresc Mila 23.
Facem o prima oprire la o gospodarie traditionala, unde gazda, un lipovean sadea, dupa ce ne prezinta sculele sale de pescuit, gospodaria si sauna lipoveneasca, ne invita la un pahar de vin. Intre doua piroste si trei scoverci ne povesteste despre traditiile si obiceiurile locului, despre filosofia si principiile de viata ale lipovenilor stabiliti aici. Nu putem pleca din Mila 23 fara a trece pe la ansamblul artistic al rusilor lipoveni din aceasta localitate care ne vor canta si incanta cu muzica traditionala (cost in functie de numarul de persoane participante). Seara etnica sau seara cu Barbeque, foc de tabara si Live Cooking (cina se poate pregati si servi la piscina gen bufet).Cina de „La ReVedere” cu Wild Party
Cina de La Revedere cu “Wild Party” – se poate servi in restaurant sau la piscina si se poate extinde cu petrecere la piscina. Si petrecerea incepe la ………. la piscina cu shoot-uri si multa spuma😊 Va invitam la cina imbracati cat mai salbatic😊Atitudinea si tinuta wild sunt obligatorii😊 Cina peste Salata pescareasca de icre, Chifetele de peste, Asortiment de peste afumat si marinat, peste sarat Rulada de peste in aspic , Hamsie prajita Lipii lipovenesti cu zacusca de peste, bruschete cu pateu de peste, Saramura de peste cu mamaliguta Cinammon Rolls Cina non peste sambata Rulada de porc cu vita preparata in casa, icre de branza Piroste cu cartofi si carne, Salata de ciuperci cu maioneza, zacusca de ciuperci Pogaci cu jumeri; Chiftele dobrogene; Lechona (porc de lapte umplut) Paine aperitiv, paine maturata de casa, paine batuta Cinammon Rolls Letchona Columbiana, desemnata cel mai bun fel de mancare din lume 2024/2025 conform TasteAtlas, depasind Picanha Braziliana sau Asado Argentina, este preparat dupa reteta traditionala, dar folosind ingrediente din zona Dobrogei. Ingredientul vedetă al lechonei este un porc de lapte întreg, al cărui interior este scos complet și apoi umplut cu carne marinată și mazăre despicată. Carnea este marinată într-un amestec de ceapă verde, usturoi și condimente, precum chimen, piper negru sare si boia de ardei. Porcul umplut se gătește și se prăjește într-un cuptor pentru aproximativ 12 ore.Speram ca Lechona sa fie preparatul potrivit la un Wild Party😊
Seara nu o putem incheia fara un pahar de sampanie alaturi de tortul casei oferit de personalul hotelului. Despre petrecere nu va putem povesti intrucat nu ar mai fi surpriza. Nu vor lipsi: festivitatea de premiere, sampania si tortul casei oferit de personalul hotelului. Putem continua cu:08:00 – 10:00 Mic dejun traditional
Programul diminetii cuprinde timp alocat pentru:
Activitati de team building in Delta Dunarii sau
Excursie intr-o zona salbatica de Delta unde alaturi de observarea coloniilor de pasari, japse si canale inguste, peisaj de poveste, vom participa la o partida de pescuit la biban. O excursie cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Sf. Gheorghe, care-ti va arata ceea ce astepti de la Delta Dunarii: salbaticie, jungla, peisaje de poveste, muzica naturii, pasari, pesti zburatori, plauri miscatori. Descrierea este de prisos pentru ceea ce poti trai, simti si observa in aceasta zona – jungla junglelor! Aparatele de fotografiat si camerele video nu ar trebui sa va lipseasca. Excursia include si vizitarea unei colibe pescaresti, unde vom afla despre viata si obiceiurile pescarilor din Delta Dunarii.Durata 3-4 h Traseu: Crisan – canalul Caraorman – canalul Lung – lacul Obretin – lacul Obretinciuc – japsele de langa Obretinciuc – canalul Litcov – garla Perivolovca – lac Isac – Litcov – canalul Ceamurlia – Crisan.
Pranz meniu peste, non-peste, vegetarian tip bufet sau set meniu.
Transfer catre Tulcea (durata 1h)
Ne despartim cu greu de frumusetea si salbaticia Deltei, ramanem cu amintirile frumoase si poate, de ce nu, cu gandul de reintoarcere…
Perioada recomandata desfasurare program: 1 aprilie – 30 octombrie
Sosire – Cocktail de intampinare. Intampinarea turistilor de catre reprezentantii hotelului echipati in tinute de protocol cu sampanie si tarte cu icre
Primirea camerelor
Pranz: introducere in atmosfera deltaica, meniu peste, non-peste, vegetarian tip bufet sau set meniu.
Prezentarea detaliilor programului.
Pranz pescaresc pregatit in natura:
Optiuni de petrecere a dupa-amiezei:
Va propunem 2 excursii alternative:
Pe inserat va invitam la: „Claca pescareasca” live cooking (optional cost suplimentar)
07:00 – 09:00 Mic dejun tip bufet
Programul diminetii cuprinde timp alocat pentru:
Activitati de team building in Delta Dunarii:
Activitati in interiorul locatiei:
Pranz meniu peste, non-peste, vegetarian tip bufet sau set meniu.
Propunere: pranz pescaresc pregatit in natura:
Putem descoperii traditiile, obiceiurile si cultura lipovenilor din satul pescaresc Mila 23.
Facem o prima oprire la o gospodarie traditionala, unde gazda, un lipovean sadea, dupa ce ne prezinta sculele sale de pescuit, gospodaria si sauna lipoveneasca, ne invita la un pahar de vin. Intre doua piroste si trei scoverci ne povesteste despre traditiile si obiceiurile locului, despre filosofia si principiile de viata ale lipovenilor stabiliti aici. Nu putem pleca din Mila 23 fara a trece pe la ansamblul artistic al rusilor lipoveni din aceasta localitate care ne vor canta si incanta cu muzica traditionala (cost in functie de numarul de persoane participante). Seara etnica sau seara vanatoreasca piratereasca cu Barbeque, foc de tabara si Live Cooking (cina se poate pregati si servi la piscina gen bufet).OPTIONAL
Purcelus de lapte la cuptor piesa intreaga (cost in functie de numarul de persoane participante) sau cina cu festivitate de premiere si petrecere surpriza, ospatari in tinute de protocol cu manusi albe, meniu peste, non-peste, vegetarian. Cina poate fi servita atat in restaurant cat si la piscina, pentru a nu intrerupe o petrecere care va tine pana dimineata!08:00 – 10:00 Mic dejun traditional
Programul diminetii cuprinde timp alocat pentru:
Activitati de team building in Delta Dunarii sau
Excursie intr-o zona salbatica de Delta unde alaturi de observarea coloniilor de pasari, japse si canale inguste, peisaj de poveste, vom participa la o partida de pescuit la biban. O excursie cuprinsa intre bratul Sulina si bratul Sf. Gheorghe, care-ti va arata ceea ce astepti de la Delta Dunarii: salbaticie, jungla, peisaje de poveste, muzica naturii, pasari, pesti zburatori, plauri miscatori. Descrierea este de prisos pentru ceea ce poti trai, simti si observa in aceasta zona – jungla junglelor! Aparatele de fotografiat si camerele video nu ar trebui sa va lipseasca. Excursia include si vizitarea unei colibe pescaresti, unde vom afla despre viata si obiceiurile pescarilor din Delta Dunarii.Tarif: 20 Euro / pers Durata: 3-4 h Traseu: Crisan – canalul Caraorman – canalul Lung – lacul Obretin – lacul Obretinciuc – japsele de langa Obretinciuc – canalul Litcov – garla Perivolovca – lac Isac – Litcov – canalul Ceamurlia – Crisan.
Pranz pescaresc pregatit in natura
21.00 Cina cu festivitate de premiere
Cina festiva cu petrecere surpriza si ospatari in tinute de protocol cu manusi albe, meniu peste, non-peste, vegetarian.
06:00 – 10:00 Mic dejun bufet
Timp la dispozitie pentru activitati in cadrul locatiei sau alte excursii la alegere.
Pranz
Transfer catre Tulcea
Ne despartim cu greu de frumusetea si salbaticia Deltei, ramanem cu amintirile frumoase si poate, de ce nu, cu gandul de reintoarcere…
PERIOADA (euro/persoana/noapte) | |||
---|---|---|---|
3 apr – 3 iul | 4 iul – 7 sept | 8 sept – 16 nov | |
Loc in camera dubla | 39 € | 59 € | 39 € |
A III -a, IV-a pers | 10 € | 10 € | 10 € |
Loc in camera single | 78 € | 118 € | 78 € |
TVA si toate taxele;
Cazare in functie de tipul de camera aleasa;
Cocktail de primire – sampanie si tartine cu icre;
Doi litri apa plata Dorna/camera/zi;
Produse cosmetice de lux din gama Hidro Basic, halate de baie si papuci.
Pranz: 16, 18 25€ / pers. in functie de meniul ales;
Cina: 16, 18, 30 € / pers. in functie de meniu ales;
Batal la protap: 500 € / grup;
Pranz servit la Letea sau Sulina: 20-25 € / pers.;
Gustare servita pe malul apei: 10-15 € / pers.
Transfer pe Dunare: 18 € / pers. / sens;
Transfer prin Delta cu oprire la colibe pescaresti 30 €;
Excursie la Apus cu ambarcatiuni rapide, SUP si Caiac 25 € / pers.;
Excursie la padurea Letea (include transportul pe apa si plimbarea cu caruta): 30 € / pers.;
Excursie la Sulina cu iesirea pe mare: 30 € / pers.;
Excursie la Mila 23 pentru a descoperi traditiile, obiceiurile si cultura lipovenilor din satul pescaresc Mila 23: cost in functie de numarul de persoane participante;
Excursie in zona salbatica de Delta dintre bratul Sulina si bratul Sf. Gheorghe: 25 € / pers.;
Excursie in zona Erenciuc: 25 € / pers.;
Sporturi nautice cu ambarcatiuni cu motor: 80 € / h / ambarcatiune (4-6 pers.);
Caiac: 15 € / pers / 1-4 ore;
SUP: 15 € / ora.
* pentru alte excursii va rugam sa consultati sectiunea excursii organizate din Crisan.
Ansamblul artistic al rusilor – lipoveni Mila 23: 450 euro / grup;
Ansamblul artistic al ucrainienilor, Crisan: 350 euro / grup;
DJ, MC: 400-2000 euro;
Dansatori: de la 400 euro;
Band live: de la 600 euro;
Pool party cu tun de spuma, lasere, lumini, instalatie de sonorizare: 300 euro;
Concurs de pescuit (incluse ustensile si momelile pentru pescuit): 5 euro / pers.;
Construire pluta: 150 euro / echipa formata din 8-10 pers.;
Traversare canal pe franghii, vanatoate cu arcul, vanatoare cu arme airsoft, escaladare zid: 10 euro / pers
Alte activitati si programe team building: va rugam sa consultati catalog team building.
Traineri si coordonatori program;
Materiale necesare desfasurarii activitatilor;
Intocmirea profilului psihologic, fise de aptitudini, alte informatii utile despre participanti;
Ambarcatiuni de lux cu conducatori la dispozitie;
Transfer cu avionul sau elicopterul;
Zbor cu elicopterul, motodeltaplanul sau avioane usoare deasupra Deltei;
Masaj de relaxare;
Demonstratii de gatit;
Preparate culinare de exceptie, icre negre, icre de manciuria, preparate vanatoresti;
Degustari de vinuri;
Povestea vinului, cognacului, de-ale somelierilor;
DJ pentru petreceri;
Ansambluri traditionale sau formatii (cantareti);
Dansatori;
Lectii de dans;
Invitati de onoare, formatii artistice;
Alte servicii VIP.
In functie de bugetul si preferintele turistilor, tarifele, programul, activitatile si obiectivele urmarite pot fi modificate.
Pentru rezervari sau alte detalii ne puteti contacta la rezervari@danube-delta-resort.ro | 0752 023 661 | Cerere Oferta